SIGUEME!

martes, 26 de agosto de 2008

SHOW TIME






Pruebas para un logo , la empresa se dedica a fiestas , despedidas..etc..

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Alla hu akhbar!!!

Kit dijo...

Ostres com molen! Els hi possaras dificil a l'hora de triar!!!

A mi el que més agrada és el primer. Es elegant,divertit, amb contingut. Fàcilment et fas una idea de que va l'empresa. La
la lluna, les bombolles, representen festa, però crec que has conseguit donar-hi un toc de distinció i transmets que aquesta companyia sap el que es fa. M'agrada molt que la llum d'una de les bombolles sigui igual que el punt de la "i". Els colors estan molt ben triats i combinats.

El següent que més agrada és el de la silueta de la noia. Es sugerent, atrevit. Malgrat tot hem recorda el logo d'una discoteca (ara no et sabria dir quina) i les bombolles hem fan un efecte estrany... Aixo si la silueta, fons negre i les lletres queden de conya.

Dels altres tres hem quedaria el darrer. Pels colors, hem recorda alguna cosa nocturna. L'efecte de l'anell es guapíssim, amb les constel·lacions. I m'agrada més horitzontal que cuadrat. Pero no sabria dir-te de que treballa aquesta empresa.

Sens dubte al client els hi agradarà les teves propostes, Nat!!!

Muases

Jordi

sof* dijo...

hola :) graias por el coment, y es verdad, quererle y que me quiera es lo mas bonito que me ha sucedido en la vida ^^

respecto a tus pruebas, me gusta la de la chica con la silueta, pega mucho con la empresa y tal, aunque si lo que se busca es la sugerencia y discreción, prefiero la primera, la de la luna...


bueno! un besito desde tenerife!