SIGUEME!

miércoles, 10 de diciembre de 2008

MAKING OFF BODY PAINTING



Aqui teneis el making off de parte del procedimiento de este calendario, encended el altavoz, hay momentos que no tienen desperdicio ;)

2 comentarios:

Kit dijo...

Deu ni la currada que hi ha darrera el calendari!!! Fins que no veus el videos no t'adones de la feinada i de la dedicació que ha representat. Però un cop veus el resultat final, crec esforç ben bé s'ho val. El calendari es una autèntica pasada!!!

El plantejament de les fotos es molt molt original (de fet no se com t'ho fas per treure aquestes idees tant genials) i no te res a envejar a calendaris que s'han fet amb molts més mitjans que els teus. Ets tota una profesional, si senyor! A més a més m'encanta el to marcadament surrealista i dalininià d'alguns mesos com ara desembre o febrer.

Les fotos que més m'agraden són Octubre (el detall de la frenada, del gat, la composició de la foto en general són brutals), Maig (la mirada de l'Iris és inquietant i l'idea es una pasada) i el més Gener (aquesta m'agrada moltíssim pels colors, per la sensualitat de la fotu i perquè va ser la primera que vaig veure!).

De fet ja sigui per una cosa o altre totes les trobo originalment genials. Com demostren cada cop els teus treballs, ets una autèntica artistasa, Nat!!!

A veure amb que hem sorprens el proper cop!

Un petó!

Jordi

P.d. També genials les teves dues mòdels. Santa paciència han tingut que tenir! ;)

Unknown dijo...

justament avui un profe em deia que la de desembre li semblava una idea daliniana XDDD i ja li he dit, vaya! eres la segunda persona que me lo dice!, de moment esta agradant molt, espero que amb el que queda d'any segueixi arribant a nous medis. un petooooo kittttt ets el comentarista mes al dia que he tingut, graciesss!!! sense els teus comments, aki hi hauria eccoooo XDDD un petonassss