SIGUEME!

miércoles, 17 de diciembre de 2008

MOMENTOS...













Unas cuantas fotos de las sesiones de body painting durante el procedimiento ;)

2 comentarios:

Kit dijo...

Com mola veure nous detalls del making off!!!

T'adonés que la realització del calendari fou una autèntica pasada... i un gran mal de cap logístic com he llegit en el foro del Rincón del motor ;).

En la majoria de fotos, se't veu sempre concentradísima, pero no es per menys... cal molt d'esforç i paciència per realitzar l'increible il·lustració del motor o les lletres del "pneumàtic". Però vistos els genials resultats, l'esforç va valdre la pena!

A més a més té pinta que us vareu passar de conya, jeje!


Un petó, crack!!!

Jordi

Anónimo dijo...

Molt bé tia els detalls del body painting,i tot el currazo q has fet amb el calendari en general. M'agraden molt les imatges que has posat aqui de detall del motor dibuixat a l'esquena i tot el proces de pintat; així com també les imatges dels ulls del conta quilometres del cotxe i la pintura del foc també queda molt chula xq semblen tatuatges. ;) Molt estilos ames a mes el tema dels refelxes irisats de la pintura que em vas dir, encara q no saprecï igual que en la realitat a la fotografia; encara q es veu, si, diferencia amb els mates ;)
Com que ulimament estic molt noctambula e eprofitat avui x mirat les demés entrades del teu blog sense riscs de dormir durant el proces XD ;)
I te de dir q et felicito una altre vegada x els teus treballs que m'han agradat molt i q cada cop fas coses mes chules. Una abraçada wapa i molta sort dema en l'exposició ;)